· 

Je kan het zo zien

Je kan het zien als dit...

 

Wanneer je gaat zien dat er veel meer is dan alleen wat jij denkt dat er is, ga je jezelf en de echte wereld ontdekken.

 

Iemand die niet weet van het eeuwige leven is eigenlijk levend dood.

 

Je ziel is eeuwig en het leven hier op aarde is tijdelijk om te ervaren en te groeien.. Het leven hier op aarde is bedoeld om te voelen, om alles te voelen met je stoffelijk lichaam, want alles wat je kan voelen met je stoffelijk lichaam (pijn, verdriet , blijheid, geluk, alles, tastbaar en ontastbaar) is een zegen!

 

Vaak zie je het alleen niet als een zegen, want je ego is zo geprogrammeerd om je te beschermen en je nare gevoelens buiten te sluiten.

Alleen wanneer je alle nare gevoelens buitensluit, kun je ook alle mooie gevoelens niet optimaal voelen, dan leef je monotoon en onbewust, je houd jezelf op 1 lijn, omdat je bang bent om het nare gevoel te omarmen, in feite houdt je jezelf klein.

 

Wanneer je stoffelijk lichaam overlijdt en je ziel (je pure bewustzijn) terug kijkt op je leven hierop aarde, ga je zien dat alles wat je hebt meegemaakt, je hebt meegemaakt voor een reden, dat alle mensen om je heen er waren om jou iets te leren, om jou iets te vertellen over jezelf, en dat jij deze wereld waarin je hebt geleefd volledig zelf hebt gecreëerd. Dat alles met elkaar in verbinding staat.

 

Wakker zijn is niks anders dan je bewust zijn van hetgeen je hier meemaakt op aarde en de lessen, die je normaal ziet wanneer je niet meer in je stoffelijk lichaam zit (dus je begrenzing weg is en je ziel zijn of haar volledig bewustzijn kan gebruiken) gaat zien terwijl je nog in je stoffelijk lichaam zit en er zoveel meer is dan alleen het leven dat je alleen hebt gezien, omdat je maar een klein gedeelte van je bewustzijn hebt gebruikt.

 

Je bewustzijn vergroten kan iedereen, want je bent puur bewustzijn en alle antwoorden zitten in jou, jij hebt zelf het leven gecreëerd voor de lessen die jij wilde ervaren in dit leven. Je gebruikt slechts 2% tot 5% van je bewustzijn en de overige 95% doe je onbewust. Je hersenen filteren alleen waar jij op geprogrammeerd bent en dit zie jij als werkelijkheid.

Je bewustzijn gebruikt eigenlijk maar een klein stukje terwijl je onbewust zoveel informatie tot je hebt.

Daarom heb jij je intuïtie, alleen zijn de meeste mensen geprogrammeerd om niet naar deze intuïtie te luisteren en zijn ze bang om daar op te vertrouwen.

 

Dat is niet gek... dat komt omdat alleen het tastbare veilig lijkt, alleen het ontastbare weet zoveel meer wat goed voor jou is. Je onderbewustzijn bewust maken is een prachtig deel van het leven, dat je leven zoveel meer zal verruimen.

Het laat jou zien wat jou drijft! Hoe je geprogrammeerd bent en wanneer je dat van jezelf ziet, leer je bewustere keuzes voor jezelf te maken.

 

Met je volle bewustzijn aanwezig zijn in ieder moment.

Ieder moment voelen, zien, ruiken, proeven, horen, ervaren, ontwikkelen, groeien en luisteren naar wat je hart je ingeeft, naar waar je intuïtie je brengt dat is leven. 

 

Jezelf het beste geven vanuit het leven, jezelf van binnen uit vervullen, genieten van de kleine dingen. Het zonnetje op je huid of juist de regen. De wind dat door je haar waait, het alles wat je kan proeven, ruiken, horen, zien, doen en voelen. Alles wat je kan zien, zelfs verder dan het fysieke. In contact zijn met jezelf en met de wereld. Een alles wat je kan creëren voor jezelf, de opties zijn eindeloos. Blij zijn met niks en tegelijkertijd alles hebben. Dankbaarheid in ieder moment dat je is gegeven.

Mensen zijn vergeten gelukkig te zijn met zichzelf en in zichzelf. Geluk zit niet van buiten, dat kan niets of niemand je geven, dat kan alleen jij zelf. Geluk zit in jezelf!

 

Niet doorgaan in het maar gaan en gaan, je druk maken om van alles en niks, maar zijn in het hier en nu. De leegte die je voelt is de connectie die je mist met jezelf. Je beschermingsmechanismen en je ego hebben je over genomen, maar het is tijd om dat los te laten, om vanuit je hoofd weer terug in je hart te gaan leven.. Met het accepteren en het compleet houden van jezelf. Door jezelf te respecteren, jezelf te waarderen, jezelf lief te hebben, naar jezelf te gaan luisteren, door voor jezelf op te staan en jezelf te gaan zien. 

 

Leren ontvangen! want als jij voor een ieder maar klaar staat, wie staat er dan klaar voor jou? 

Idd denk daar maar eens over na? De wereld is zo mooi wanneer je leert jezelf te geven. Je verdiend het beste leven, je verdiend de baan die jou hart jou verteld om te doen, je verdiend de beste liefde... Maar eerst dit allemaal aan jezelf geven, wanneer je met jezelf verbind, kun je verbinden met iemand anders. 

 

Eerst jij.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0