· 

Doen alsof

 

Waarom doen wij alsof er niks aan de hand is in de wereld.. Waarom doen wij alsof er niet genoeg van alles is in de wereld?

 

Waarom laten wij als mensen, hogere mensen (ofnja doen alsof zij hoger zijn) de macht en controle in de wereld bepalen? Terwijl er is helemaal geen macht en controle nodig! 

 

Wij zijn mensen die moeten betalen om te leven op een planeet waar alles natuurlijk groeit!

Voor wat zodat ze controle hebben over wat wij eten en over hoe wij leven. Land, water, eten, lucht alles is er al!!! Waarom geven wij wat van ons allemaal is weg aan mensen die zogenaamd de controle hebben over wat mag en niet mag? Wij laten vrijwillig de controle over ons houden en waarom, omdat een ieder te bang is om op te staan en te handelen naar wat juist is, uit angst. Wij vergeten dat wij ons leven creëren en dat wij hier allemaal zijn omdat wij recht hebben op alles en niet alleen de mensen die de macht nemen, wij allemaal zijn hetzelfde en hebben allemaal het recht om gelukkig op deze wereld te leven met alle voorzieningen die er zijn! Laten we eens ophouden met het cirkeltje dat wij zelf in stand houden omdat alles zo gewoon is geworden!

 

Zouden wij als mensen niet eens gewoon opstaan en gaan staan voor onze rechten ipv doen alsof er niet mensen elke dag worden vermoord voor de controle en dat mensen niet elke dag verhongeren omdat wij te beroerd zijn om hier naar om te kijken en doen als of dit de normaalste zaak van de wereld is. Hoe denk je dat ze de controle houden over jou? Door te doen alsof er tekorten zijn en te doen alsof ze aan alle kanten wel willend je willen helpen, ondertussen ben je zwaar gemanipuleerd, betaal jij je scheel en lijkt het alsof er overal tekorten zijn, oorlogen zijn en noem het maar op, terwijl zij dit zelf doen! 

 

Wij hebben de kracht om de wereld te veranderen, maar dat begint wel bij jouzelf! je zal de verandering in je zelf moeten maken en kiezen voor wat juist is! Help elkaar en sta op voor onze rechten. Er hoeft geen honger te zijn en geen nood en wij hoeven elkaar niet af te slachten omdat iemand denkt het recht te hebben dat het normaal is om de controle te hebben over een ander mens! Iedereen mag zijn wie hij of zij is en wij hebben allemaal het recht om goed te kunnen leven, 

We zijn allemaal zo in het materiele dat we vergeten zijn wat echt belangrijk is! We zijn allemaal zo in het dit heb ik nodig, dat heb ik nodig en de verslaving van het altijd maar afgeleid zijn van jezelf en wat goed is. 

wij zijn verblind geraakt door de verwarring die zij hebben gecreëerd op deze wereld.

 

De verwarring in waar zij doen alsof het normaal is.

Het is niet normaal om mensen te vermoorden, om ze uit te hongeren, om ze misbruiken, om controle te hebben over iemand, dat iemand zijn of haar lichaam moet verkopen om maar een beetje geld te verdienen om te leven, het is niet normaal dat je leeft om te werken, het is niet normaal om de hele dagen achter beeldschermen te zitten en doen alsof er niks gaande is.

Wegkijkend van wat er echt gebeurd. De illusie in wat ze creëren in deze wereld. Laten we nou eens opstaan en liefdevol met elkaar omgaan ipv te oordelen over ieders waarheid.

 

Wat de fuck is dan waarheid? De perceptie vanuit hoe jij de dingen ziet? iedereen heeft zijn eigen perceptie betekent niet dat die perceptie waarheid is voor iedereen, maar wel de waarheid voor diegene! Laten wij elkaars waarheid nou eens respecteren en liefdevol daar naar zijn ipv ieders waarheid af te katten, als of jouw waarheid beter is dan iemand anders zijn of haar waarheid.

 

Wij hebben elkaar allemaal nodig om de wereld een mooiere wereld te maken! dus kijk niet weg, maar word wakker van de illusie die je word voorgehouden en ga staan voor wat juist is. Voor jouzelf en ook voor de rest, want jij hebt de kracht om de wereld te veranderen.

Maak dus die verandering in jezelf en sta op!

 

Krijg eens wat meer respect voor de wereld en alles wat daarop leeft! krijg eens meer respect voor jezelf in hoe je je lichaam voed en wat je er in stopt, in wat je allemaal nodig bent, hoe verwend je bent in wat je nodig hebt. Meer dan de helft van wat jij wil heb je niet nodig. Leven vanuit je ego ipv uit je hart. krijg eens respect voor wat leven is ipv alles weg te drukken en je verdoven met alle shit en met die shit bedoel ik het eten wat ze als zogenaamd gezond verkopen, de beeldschermen waar je de hele dag in zit, het vertier wat je nodig bent omdat je je anders verveelt, de alcohol en shit dat je tot je neemt. Ga eens genieten van de echte wereld en de magie van een simpele wandeling met het echte contact van mens tot mens.

 

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0