· 

Narcisme

Narcisme is soms moeilijk te herkennen en daarom belangrijk om te weten wat het nou precies is. Het komt namelijk veel vaker voor dan dat wij denken. 

 

Een narcistische relatie:

 

Een narcist zal jou in het begin heel veel liefde geven en jou laten horen wat je wil horen, zodat jij het gevoel hebt dat je er toe doet, hier mee krijgen ze jou waar ze je willen hebben. Ze geven je in principe alles wat je wil horen, zo vormen ze jou tot wie zij willen dat jij bent. Zo ga jij graag bij de narcist willen zijn omdat jij denkt dat de narcist jou ziet en bij je wil zijn. 

 

Dit noemen we love-bomming en dit houdt jou in de narcistische relatie.

 

Door deze strategie toe te passen lijkt het echt, alleen deze realiteit blijft niet voor lang. Ze gaan jou namelijk steeds meer laten doen wat hun willen en dit doen zij door op jou gevoel in te spelen (hun spelen een slachtoffer rol), door jou te overvallen in woede en of uitbarstingen (daarna dit goed praten en omdraaien, maar geen verantwoordelijkheid voor nemen.. het lijkt alsof ze verantwoordelijkheid nemen, maar het komt er op neer dat er altijd een reden is waarom zij het gedrag vertonen dat ze vertonen en ze er niks aan kunnen doen), een narcist weet het precies zo te draaien dat jij de verantwoording op je neemt, ze projecteren op jou. 

 

Wanneer jij je gaat uitspreken of ergens iets aangeeft dat het niet klopt, gaan ze je weer love bommen, je zeggen dat ze niet zonder je kunnen, jij bent alles, verwarring creëren waardoor jij aan je zelf gaat twijfelen en toch weer gaat doen wat zij willen, het is de verslaving aan de liefde in de broodkruimels die zij jou geven..

 

De verwarring nog erger maken is het gaslighten.

Gaslighten is dat ze glashard ontkennen dat wat jij hebt gezien, gehoord en gevoeld hebt niet waar is. Zij ontkennen jouw realiteit glashard en wanneer zij echt niet onder de waarheid uit kunnen komen zullen zij jouw waarheid afzwakken en er voor zorgen dat het allemaal niet zo ernstig was al dat jij dacht dat het was. Jou gevoel hierbij doet er namelijk niet toe en de narcist zal jou hiermee brainwashen, want je zal eerder aan jezelf twijfelen dan datje denkt dat een persoon echt zo kan zijn. Je stopt de realiteit weg, omdat jij niet geloofd dat iemand jou dit echt aan kan doen!

 

Door jou kleine beetjes te geven weten zij dat jij altijd daar zal zijn waar zij jou willen hebben, wat dit met jou doet interesseert ze niet. Zij voeden zich van de controle over jou en jij hebt het niet door. Ze laten jou compleet verliefd worden op een persoon die niet echt is en die persoon zullen ze elke keer laten zien wanneer jij weg wil of om jou aan jezelf te laten twijfelen. 

Wanneer iemand verwarring creëert is het niet echt. Een echt iemand hoef jij niet aan te twijfelen.

 

Waarom komt narcisme voor zal je je afvragen en hoe kan het dat iemand zo is. 

Mijn verklaring hierin is dat wij over de jaren heen (en dit gaat echt lang terug en heeft met de geschiedenis van de aarde te maken) steeds meer in een manipulatieve wereld zijn gaan leven. De manipulatie in de wereld en dat deze wereld niet echt is, is wat we moeten gaan inzien. De broodkruimeltjes die ze je geven, zodat jij doet wat zij willen is wat er werkelijk gaande is. De wereld is namelijk een leer school aan ervaringen, alleen zijn we beland in een karmische cirkel waar we nu mee bezig zijn uit te breken.

 

Mensen zijn blind geworden voor de controle en de manipulatie die wordt gebruikt in deze wereld en hiervoor is het belangrijk dat sommige mensen echt wakker worden in de wereld. Mensen zijn ook blind geworden voor hun eigen controle gedrag. Hoe spijtig ook maar hoe wordt je nu wakker van wat er echt gaande is... 

Dit is door situaties te creëren die werkelijk een hel zijn zodat het goede gaat in zien dat het niet meer onderdrukt hoeft te worden.

Het lijkt en voelt zo onterecht en ik zal met deze uitspraak waarschijnlijk geen vrienden maken voor wie nog midden in het proces zit, maar alles gebeurd voor jou zodat jij losbreekt uit het narcistische systeem, het manipulatieve systeem, zodat je kan gaan zien wat de realiteit is van de wereld, waar zij jou in vast willen houden, zodat jij alle kennis in je kan opnemen van wat je hebt geleerd (in deze narcistische dynamieken) en zo je waarheid kan gaan spreken.

Zodat jij jezelf niet langer laat manipuleren en gaslighten en mensen kan helpen door je ervaringen te delen, zodat zij zich ook niet meer laten manipuleren en gaslighten. 

 

Zodat je niet gaat twijfelen aan je eigen kracht! 

 

Alles gebeurd voor een reden, probeer het goede te zien in een alles wat je hebt geleerd zodat je het voor jou kan gebruiken en het je sterker maakt.

 

Lichte en donker zijn tegenhangers en hebben wij allemaal in ons. 

om ons licht te laten schijnen zullen wij onze schaduw kant liefde moeten geven, niet wegdrukken of ontkennen dat de schaduw niet bestaat, maar de schaduw liefde geven. 

 

Hoe kom je nou achter je schaduw kant? 

Het is er zo op bedacht dat alles wat jij in een ander ziet, jij in jezelf hebt. Iemand die heel veel licht bezit zal aan alles liefde willen geven, alleen is het niet gezond voor jezelf om jezelf helemaal weg te cijferen. Ook al bevat je veel liefde, je zal ook van jezelf moeten houden om liefde te kunnen geven aan een ander.

 

Een narcist laat iemand die liefdevol is zien dat het eerst liefde aan zichzelf zou moeten geven. 

Doordat deze wereld zo controlling en manipulatief is en het tijd is om de wereld te gaan zien voor wat ie is , zodat er een verandering kan worden gemaakt, zouden mensen eerst hun eigen ware ik moeten accepteren en daar liefdevol voor zijn, zodat de verandering collectief wordt gemaakt, doordat veel meer mensen wakker worden en voor zichzelf gaan doen, zodat de verandering in de wereld gaat plaatsvinden naar een hoger bewustzijn.

 

voordat jij oprecht liefde kan gaan geven, zou je moet weten wat het donker is, zou jij je schaduwkant moeten accepteren en bewustere keuzes gaan maken in je eigen gedrag, zodat het licht in jou mooier kan gaan schijnen. 

 

Iedereen is een ziel en heeft een ego. De narcisten op deze wereld spelen de rol van het donker (iemand zal het toch moeten doen om de wereld wakker te maken), zij zijn de schakel voor de mensen die wakker gaan worden, zodat deze mensen in hun kracht kunnen gaan staan en kunnen gaan vertellen wat narcisme nou precies in houd.  

Dit gebeurd omdat een ieder dan kan gaan leven voor zich zelf, een ieder sneller uit zo'n relatie zal stappen en voor zich zelf zal gaan kiezen. 

 

Wij zijn iets aan het rechtzetten in de wereld zodat de wereld liefdevoller kan worden met een hoger bewustzijn, maar dan zal een ieder wel de realiteit moeten gaan zien voor wat ie is. Een ieder zal zichzelf moeten gaan zien voor wie hij of zij is en in zichzelf moeten kijken wat er kan veranderen in jezelf. Je lessen zien en je geloofsovertuigingen + programmeringen.

 

Omdat veel mensen in die in een narcistische relatie hebben gezeten letterlijk door een hel zijn gegaan en juist daarom andere mensen de informatie willen geven, zodat die mensen het sneller herkennen en voor zichzelf gaan kiezen. 

 

Wij zijn allen 1 en wij hebben allemaal licht en donker in ons. 

De narcist vreet letterlijk je energie op, letterlijk je licht, zodat jij gaat zeggen ho! stop het is genoeg! Als de narcist dit niet had gedaan had jij nooit geweten dat je in een manipulatieve en controle wereld leeft die eigenlijk je licht op slokt.  Je had nooit gezegd van ho stop als je niet letterlijk door een hel was gegaan. 

Alles gebeurd  om een reden, het goede en het slechte en zelfs het slechte gebeurd om een goede reden, de reden is de liefde terug vinden voor jezelf! De realiteit in de wereld zien, in wat er gebeurd, zodat jij en de mensheid weer terug in contact komt met zichzelf! 

Voor een mooiere wereld met een hoger bewustzijn.

 

Weet je wat mij krachtig heeft gemaakt in het gaslighten. Dat ik nu mijn eigen waarheid hardop kan zeggen en wat een ander ook zegt, mijn waarheid is mijn waarheid. Dat is 1 van de redenen dat ik die les heb gehad, zodat ik in mijn kracht kan blijven staan ongeacht wat iemand anders me ook probeert wijs te maken en of van mij denkt.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0