· 

Flying monkey's

Ja ja en zo leer je steeds meer over de benamingen van alles en iedereen wat met narcisme te maken heeft.

De flying monkey's, dit zijn de mensen die de narcist gebruikt voor hem of haar om zo via hen bij jou te komen. Controle uit te oefenen, druk, en weten dat het via hun bij jou terecht komt, om je te raken, te triggeren en ze te gebruiken, zodat jij gaat reageren en het gevoel krijgt dat je nooit van hem of haar af komt, of welk gevoel ze dan ook bij jou los willen maken. Deze mensen worden gebruikt als machtsmiddel, zonder dat zij het door hebben. 

 

Dit kan echt op alle manieren zijn.. Het kan variëren van dat ze iemand versieren die weer op 1 of andere manier met jou in contact staat, zodat jij dit hoort of via neefjes, nichtjes, andere familieleden, via de ouders van de narcist zelf, via zijn vrienden of je collega's, je kan het zo gek niet bedenken, als het maar mensen zijn waar van hij/zij weet dat het jou zal bereiken.

 

De narcist zal de flying monkey manipuleren om zijn of haar zin te krijgen, om aandacht te krijgen en deze mensen voor zich willen winnen en wanneer de flying monkey hier op in gaat en de narcist geloofd, zal de narcist hier goed gebruik van maken op een hele subtiele manier.

De narcist zal net zoals altijd een slachtoffer rol spelen, liegen en bespelen. Nja alle tactieken waar de narcist een pro in is. 

De narcist zoekt de mensen waarvan hij weet dat zij ook op 1 of andere manier in contact staan met jou en hij zal via hun dingen zeggen op een tactische wijze, waarvan hij weet dat deze info aan jou wordt doorgeven. De narcist zal mensen vanuit jou omgeving op social media willen toevoegen (alleen al om jou te laten weten dat de narcist social media heeft, wat in de relatie uit den boze was). 

 

Zeg tegen deze mensen de waarheid, mochten ze partij trekken voor de narcist, stop dan met het contact met deze mensen, want het is het niet waard om je via andere mensen te laten bespelen of dat hun jou elke keer aan de narcist zijn controle te laten herinneren. 

Kies altijd voor jezelf en verbreek als het mogelijk is (is lastiger als er kinderen in het spel zijn natuurlijk, Maar dan nog alleen noodzakelijk via mail ofzo) contact. Verbreek gewoon alle contact wat mogelijk is, zelfs na maanden, jaren en welke tijd dan ook zal de narcist nog onder het mom van welke smoes dan ook contact met je proberen te zoeken. REAGEER hier NIET op! Laat het je niet intimideren, focus op je zelf en je eigen rust. Wanneer je hier op reageert zal de narcist blijven reageren om zo jou weer aan hem of haar te binden en jij hebt jezelf hier mee, wat precies de bedoeling is. 

 

De narcist zoekt namelijk altijd aandacht bij alles en iedereen, trap er niet in, ze zijn niet veranderd en het is een tactiek, omdat ze jouw goedheid kennen, ze weten hoe ze je moeten raken, hoe ze je kunnen bespelen, ze weten hoe jij bent en jij bent dat niet meer, want jij hebt aan jezelf gewerkt. Of je nou nog boos bent, verdrietig, of welk gevoel je ook nog hebt, schrijf het op en verbrand het om het zo los te laten. Je hebt geen uitleg of verontschuldiging nodig van iemand om verder te kunnen in je leven. De enige die je moet vergeven is jezelf en niet hard en streng voor jezelf zijn, want je hebt al genoeg meegemaakt en je bent al streng en hard genoeg voor jezelf geweest in de tijd bij de narcist. 

Wees lief en goed voor jezelf, twijfel niet aan jou. je verdiend een goed leven en een leven waarin je vrij bent, vrij van controle. Werk aan jezelf, je eigenwaarde, je grenzen, leer er van en niet alleen de les, maar leer er over, vergaar de kennis die jij hebt opgedaan om zo het leren te doorzien. Geef jezelf de tijd om te verwerken en doe het in wat goed voor jou voelt. 

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0