Het Universum

Het Universum · 03. februari 2023
Het gaat niet alleen om het leren van de les, het gaat om het weten. Weten van jezelf waarom jij doet wat je doet, zegt wat je zegt en reageert hoe je reageert. Weten dat je zelf creëert en dus ook weet waarom je heb gecreëerd wat je leven was/is.
Het Universum · 29. januari 2023
Tijd is iets wat is bedacht.. Ik zal je uitleggen wat het altijd eeuwige hier en nu moment is..

Het Universum · 16. december 2022
Wat is eigenlijk goed en slecht?.. goed en slecht is in jezelf naar je zelf kijken. Je bent niet perse goed of perse slecht omdat je iets goeds of iets slechts doet. Het is dus niet zo dat als je iets goed doet, je een goed mens bent of als je iets slecht doet, je een slecht mens bent.
Het Universum · 13. december 2022
Alles wat je nu mee maakt is om je voor te bereiden op je toekomst. Vaak wordt vergeten dat er lessen te leren zijn en ziet iemand alleen het negatieve in een situatie.
Het Universum · 24. november 2022
Tijdlijn springen is dat je naar elke tijdlijn kan gaan waar je maar wilt. Het houdt in dat jij op de tijdlijn gaat leven in welke realiteit je wilt zijn. Je geloofsovertuigingen en gedachten hebben alles met tijdlijn springen te maken. Je hebt tijdlijnen van je hele leven en je kan zelf beslissen op welke tijdlijn je leeft.
Het Universum · 14. oktober 2022
Mensen leven in cirkels net zolang totdat ze het hebben geleerd en uit deze cirkels breken. De meeste mensen hebben niet eens door dat ze in deze cirkels leven en dat ze deze cirkels aan het herhalen zijn. Waarom mensen dit niet door hebben is omdat als ze iets veranderen in hun leven zonder dat ze hun perspectief of geloofsovertuiging hebben veranderd er in feite niets veranderd.
Het Universum · 13. oktober 2022
Als je vanuit een wond gedrag vertoond is dat lastig om bij jezelf te zien. Je snapt ook pas waarom je het doet wanneer jij je bewust wordt van hoe diep dat eigenlijk in je geworteld zit. Je denkt namelijk dat jij zo bent want je hebt het altijd zo gedaan! Maar wat jij bent is een illusie wat jij jezelf over en over verteld.
Het Universum · 10. oktober 2022
Je hoeft hier op aarde niet perse iets te doen om succesvol te zijn... Bijvoorbeeld qua werk of carrière. Het gaat er om dat jij doet wat jou compleet gelukkig maakt en het gelukkig zijn in gewoon het zijn.
Het Universum · 12. september 2022
Je hebt de kracht om alles te creëren wat je maar wil creëren. Je uiterlijke wereld is een reflectie van je innerlijke wereld… ALLES wat je ziet om je heen heb jij gecreëerd ALLES!
Het Universum · 08. september 2022
Als je met mensen contact hebt dat je probeert te zien waarom jij in hun leven bent en waarom hun in de jouwe, de focus is juist alleen op waarom hun in jouw leven zijn, zodat jij er iets van leert. Het naar binnen keren en niet naar buiten gericht.

Meer weergeven