· 

Bewustwording van narcisme en manipulatie

Weet je waar ik mij vanmorgen bewust van werd, dat ik eigenlijk dankbaar mag zijn voor alles wat ik heb geleerd in mijn leven. Ik mag dankbaar zijn voor alle mensen die ik in mijn leven heb gehad en niet dat hun gedrag altijd terecht was, maar zij hebben mij keer op keer laten zien dat ik voor mezelf moet kiezen, dat ik mezelf mag respecteren en waarderen.

Een alles is zelf.

 

elke keer alle woorden die zij tegen mij hebben gezegd hebben mij geleerd wat manipulatie is en dat ik het nu helder kan zien, in hoe mensen echt zijn.

De realiteit ipv altijd maar het goede blijven zien.

 

Dat jij jezelf altijd voor op mag stellen en dat hun er voor hebben gezorgd dat jij eindelijk voor jezelf ging op staan en in de weg terug ging geloven, de weg terug naar je eigen kracht en dat jij het waard bent om je beste leven te leven. 

 

Dat jij het niet hoeft te tolereren wanneer mensen jou niet op de juiste manier behandelen en dat je altijd mag geloven in jezelf en je goedheid.

Dat niet iedereen deze goedheid van jou verdient en alleen de mensen dat verdienen die oprecht goed voor jou zijn. Die oprecht voor jou kiezen en ook laten zien dat ze voor jou kiezen.

Die de juiste intenties met jou hebben, die van jou houden en jou waarderen voor wie je bent en dat je nooit maar dan ook nooit voor minder hoeft te gaan! 

 

Manipuleren is dat mensen zeggen om jou te laten doen wat hun uiteindelijk van je willen en het interesseert ze niet wat ze moeten zeggen om hun zin te krijgen. Kijk naar de acties van mensen, hoe gaan ze met jou om? Komen hun woorden overeen met hun acties? Laten ze je zitten, Respecteren ze je tijd niet, waarderen ze je niet, maken ze misbruik van jou goedheid en dat jij er altijd bent wanneer ze je nodig hebben, maar andersom zijn ze er niet voor jou en kiezen ze voor hunzelf in wat belangrijk is voor hun.. Dat laat jou zien dat jij voor jezelf moet kiezen, wanneer jij je perspectief veranderd in dat zij dit alleen doen (en jij deze mensen aantrekt) zodat jij jezelf voor op gaat stellen en je eigen gedrag gaat zien.

 

Narcisten en mensen die je manipuleren, doen alsof zij jou vooropstellen, maar uiteindelijk praten ze alleen maar hun eigen gedrag goed, zodat jij accepteert hoe dat zij met jou omgaan.

Ze kunnen zo egoïstisch van jou goedheid profiteren, want ze weten dat jij er toch wel bent wanneer zij het willen. 

Een narcist gaat nog een stapje verder en zal ook nog op je gevoel gaan inpraten wanneer jij er een keer niet bent en voor jezelf kiest, omdat jij even een keer niet goed in je vel zit en zal en of zielig doen, zodat je het accepteert en accepteer je het niet krijg je naar je hoofd geslingerd dat je niet om ze geeft en het jou niet interesseert hoe zij zich voelen, terwijl in feite accepteren ze jou gevoel niet en draaien ze het om. Waarom... hun laten dit jou zien omdat jij dit jezelf aandoet.. Jij doet dit bij jezelf en ook dit gedrag zit in jou.

 

Maar goed wees niet de narcist en manipuleer jezelf niet, wees dankbaar jij hier van hebt geleerd, zodat jij ziet dat je meer verdiend. 

Dat je hebt geleerd, wat manipulatie inhoud en dat je hebt geleerd wat narcisme inhoud.

Wees liefdevol en kies voor jezelf, bedenk je dat zij niet van hun zelf houden en er emotioneel niet voor hunzelf kunnen zijn. Zij dragen ook wonden in zich en zijn daardoor wie zij zijn.

 

Wees liefdevol, maar laat het niet jou licht zijn die zij daarvoor gebruiken. Als ze je oprecht waarderen, respecteren en van je houden, zullen ze er voor je zijn. Een mens kan immers alleen zo diep om jou geven, hoe diep zij om zichzelf geven. 

 

Wil je waardering, waardeer je zelf!

Wil je respect, Respecteer jezelf!

Wil je liefde, geef jezelf liefde! 

 

Wees liefdevol, respectvol naar anderen en waardeer alles wat je meemaakt, zodat jij je zelf gaat waarderen en wanneer mensen jou dit niet kunnen geven, geef jij dit jezelf! door weg te lopen en je los te maken. Zend ze liefde en dankbaarheid dat jij dit van hun hebt mogen leren, wat ze jou ook hebben aangedaan, hoe erg het ook was, NEE dat heb je niet verdient en het is aan jou de keuze om het goede er van in te zien, omdat het jou hebt gebracht en laten inzien dat jij zoveeeeeeel beter verdient dan dat!

 

Love yourself to the fullest! it will only bring you the love that you deserve! 

Love ya, you got this!

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0